eRoditelj

Početna » Vesti » Tribe kids radionica sportskog penjanja i igrarija u prirodi na Adi Ciganliji

Tribe kids radionica sportskog penjanja i igrarija u prirodi na Adi Ciganliji

Ove subote 10.07. od 11h do 15h, na Adi Ciganliji, održaće se još jedna u nizu radionica sportskog penjanja i boravka u prirodi. Broj dece na radionici je ograničen, a da biste obezbedili mesto za svoje dete neophodna je prijava putem linka koja se nalazi na facebook stranici TRIBE KIDS-a.

Sportski klub “TRIBE”,  družina entuzijastičnih i energičnih ljudi koji su skoro 20 godina posvećeni bavljenju različitim sportovima u prirodi kao što su: sportsko penjanje, planinarenje, planinsko trčanje, slack line i mnoge druge aktivnosti koje oduzimaju dah. U timu su iskusni instruktori sportskog penjanja sa višegodišnjim iskustvom u treniranju dece i odraslih, državni prvaci u sportskom penjanju, kao i profesori sportske rekreacije sa iskustvom od 15 godina u radu sa decom. 

“Uvek se držimo mišlju da ako želiš da promeniš nešto, moraš početi od sebe. Ako mi kao odrasli pokažemo deci koliko cenimo našu okolinu, na koji način doživljavamo prirodu i jasnim primerom pokažemo da živimo u skladu sa njom, deca će samo slediti naš primer jer smo mi uvek krajnji model i obrazac vaspitanja. Iz ovog razloga je i nastao TRIBE KIDS. ” navodi u  saopštenju sportski klub “Tribe”.

TRIBE KIDS tokom cele letnje sezone organizuje radionice sportskog penjanja i boravka u prirodi za decu uzrasta od 6 do 14 godina na veštačkoj steni koja se nalazi na Adi Ciganliji. 

O radionicama:

UČIMO & PENJEMO
Tribe Kids radionica je otvorena za sve klince koji vole da se igraju i provode vreme u prirodi dok uče i probaju nove aktivnosti.

PRIRODNO
Penjanje je za decu potpuno prirodna razvojna aktivnost, a penjanje na steni u bezbednim uslovima i sa specijalnom opremom je posebno uzbudljivo i zabavno.

SIGURNO
Uz specijalnu opremu, licencirane i pre svega iskusne instruktore, klinci će naučiti i kako da sami razmišljaju i brinu o sebi.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *