eRoditelj

Početna » Uslovi korišćenja

Pravila korišćenja

Pravila korišćenja veb portala eroditelj.rs odnose se na sve sadržaje i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).Pristupom veb portalu eroditelj.rs ili bilo kom njegovom delu, smatra se da su korisnici upoznati i saglasni sa svim pravilima i uslovima korišćenja veb portala eroditelj.rs.

Vlasnička i autorska prava

Veb eroditelj.rs je u vlasništvu fime Junior Shop, trgovina putem interneta i druge usluge, koja polaže sva autorska prava na sadržaj i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) koji su dostupni na internet portalu. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Linkovi na druge veb stranice

Eroditelj.rs sadrži linkove ka web stranicama izvan ovog portala. Eroditelj.rs ne snosi odgovornost za sadržaj veb stranica izvan svog portala.

Prestanak korišćenja

Ukoliko se ne slažete s našim Uslovima korišćenja ili ukoliko niste zadovoljni web stranicama i uslugama koje Eroditelj.rs nudi, prekinite s korišćenjem ovih web stranica i usluga.Eroditelj.rs (Junior Shop) se ne smatra i nije odgovoran korisnicima, ni trećim licima za bilo koju eventualno nastalu štetu, bila ona direktna, indirektna, slučajna ili povezana sa pogrešnom upotrebom, odnosno nemogućnosti upotrebe Eroditelj.rs portala ili usluga. 

Zaštita privatnosti

Eroditelj.rs poštuje privatnost svih svojih posetioca i osim mejlova za slanje periodičnih newslettera ne prikuplja nikakve druge podatke.

Pravila za ostavljanje komentara

Komentari korisnika objavljeni na portalu eroditelj.rs ne odražavaju stav uredništva izdanja i/ili Junior Shop-a u celini, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da Junior Shop ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećem licu zbog kršenja ovih pravila.

Izmene u uslovima korišćenja

Eroditelj.rs zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovoranza moguće posledice proizašle iz takvih promena.Objavljivanjem ovog upozorenja smatraće se da je nosilac autorskih prava blagovremeno upoznao i upozorio sve korisnike internet prezentacije, na postojanje svojih prava intelektualne svojine i na moguće posledice kršenja ovih prava od strane korisnika ili trećih lica.