eRoditelj

Početna » Najčešća pitanja i odgovori

Najčešća pitanja i odgovori

Most frequent questions and answers
Šta je eroditelj.rs

Eroditelj.rs je novi informativno-edukativni sajt posvećen roditeljima, koji je ponikao na ideji i velikom iskustvu koji imamo sa sajtom Vrticiportal.com.

 

​Eroditelj.rs  ima za misiju da svojim internet servisom omogući roditeljima i budućim roditeljima da na lak I jednostavan način pronađu za svoje dete odgovarajući vrtić, igraonicu, školicu jezika, baleta, glume, sporta, pedijatrijsku ordinaciju, prodavnicu bebi opreme ili prodavnicu igračaka …

Kako da se naša usluga nadje u Vašem adresaru ?

Najpre nam pošaljite mejl ili nas pozovite telefonom ukoliko ste zainteresovani, kako bi Vas uputili u dalje korake za upis u adresar, ili nam pošaljite Vašu poruku

kroz sledeći link:

Ulistajte objekat

Na koji period je moguć upis u adresar ?

Definisali smo upis u adresar isključivo na period od 12 meseci.

Već smo upisani u adresar, ali želimo da izmenimo neke podatke. Na koji način da to uradimo ?

Jednostavno nas nazovite telefonom ukoliko su neke sitne ispravke u pitanju ili pošaljite mejlom spisak neophodnih izmena i ostavite nam rok od 7 dana da to završimo.

Imamo nekoliko lokacija

Ukoliko imate više lokacija spisak tih lokacija može biti unet u Vašu detaljnu prezentaciju. Ukoliko želite da se druga lokacija ulista kao zaseban objekat (ali ne u prvih 9 rezultata), dobićete popust od 30 %, a za svaki sledeći objekat 50% popusta.