eRoditelj

Početna » Vesti » Novi e magazin za roditelje

Novi e magazin za roditelje

Vrticiportal polako odlazi u istoriju posle 12 godina postojanja, a na njegovo mesto stiže sa puno entuzijazma i velikim isčekivanjem novi infomativno edukativni sajt za roditelje Eroditelj.rs

Eroditelj.rs je novi informativno-edukativni sajt posvećen roditeljima, koji je ponikao na ideji i velikom iskustvu koji imamo sa sajtom Vrticiportal.com koji je posle 12 godina otišao u penziju i prepustio mesto mladjim generacijama.

Ekipa eroditelja već dugi niz godina planira da osveži veb prostor jednom prostom formom e magazina, koja će pre svega da nameće teme koje svakog roditelja zanimaju, kulturna dešavanja za decu predškolske i školske dobi u Srbiji, predstave za decu, muzičke festivale, zanimljive koncerte, kvalitetne poučne knjige za decu.  

Možda ćemo pričati o nekim divnim ljudima, porodičnim, običnim, skromnim ljudima, vrednim pažnje. Možda čemo pričati dosta i o Srbiji, o lepim mestima, manje poznatim ali značajnim za našu istoriju, o potisnutim istorijskim ličnostima, kao i o dedovini koja zarasta ali i onoj koja se obnavlja. 

Dosta je aktuelno pitanje povratka na selo i u prirodu pa tako pozivamo i sve mlade i one malo starije male proizvodjače hrane da nam se obrate ukoliko smatraju da imaju zanimljivu priču  o svojim počecima života na selu, a koja bi pomogla kao tas na vagi drugim porodicama koja imaju želju da pobegnu iz grada ali su i dalje u nedoumici i grču oko pitanja gde nastaviti život. Sa druge strane možemo povezati ljude iz grada sa ljudima iz sela, koji nesumnjivo imaju u ovom trenutku šta da ponude, a to je domaćinski odnos prema ljudima, zdrava hrana, pristojan smeštaj, zdravo okruženje, čist vazduh, voće na dohvat ruke, miris pokošene trave. 

Nadamo se da ćete nam Vi dragi čitaoci takodje pomoći sa svojim smernicama u kom pravcu bi trebalo da menjamo naš sadržaj. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti nove saradnike koji bi svoje roditeljske blogove objavljivali na našem sajtu, zašto da ne?!

S druge strane Eroditelj.rs ima za misiju da svojim internet servisom omogući roditeljima i budućim roditeljima da na lak i jednostavan način pronađu za svoje dete odgovarajući vrtić,  školicu gitare, klavira, jezika, baleta, glume, sporta, pedijatrijsku ordinaciju, proverene prodavnice igračaka i bebi opreme.

Želimo da roditeljima naš internet servis postane središnje mesto za sve sadržaje i informacije posvećene deci predškolske i osnovnoškolske dobi (od 0 do 13 godina), njihovim roditeljima, i roditeljstvu uopšte.

 

Hvala na izdvojenom vremenu

ekipa Eroditelj.rs

 

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *