eRoditelj

Početna » Vesti » Međunarodni klub prijateljstva “Upoznajte Grčku”

Međunarodni klub prijateljstva “Upoznajte Grčku”

U okviru programske saradnje Dečjeg kulturnog centra Beograd i Ambasade Grčke u sredu, 22. februara, od 11 časova, u Maloj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd, održaće se program Međunarodnog kluba prijateljstva – „Upoznajte Grčku”.

Program je namenjen deci osnovnoškolskog uzrasta, koja će imati priliku da kroz prezentaciju i nagradni kviz na neposredan način saznaju o grčkoj kulturi, muzici, jeziku i geografskim karakteristikama. Uz posluženje, učesnici programa imaće priliku da novostečeno znanje pokažu na završnom kvizu i tako osvoje lepe nagrade.

Međunarodni klub prijateljstva Dečjeg kulturnog centra Beograd realizuje programe sa željom da deci i mladima predstavi i približi različite kulture, običaje i umetnost određenog podneblja. Kroz razgovor sa učesnicima programa, kreativnu radionicu i kviz znanja, mlada publika ima mogućnost da sagleda bogatstvo različitosti koje postoje u svetu, čime razvija tolerantnost i prihvatanje drugog i drugačijeg, radoznalost i želju za novim znanjima.

 

Ulaz za program „Upoznajte Grčku” je slobodan.

 

 

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *