eRoditelj

Početna » Vesti » VIII Literarni konkurs „LEPO JE VOLETI“ posvećen Miroslavu Antiću

VIII Literarni konkurs „LEPO JE VOLETI“ posvećen Miroslavu Antiću

Povodom obeležavanja rođendana Miroslava Antića Dečiji Kulrturni centar Beograda osmi put raspisuje literarni konkurs „Lepo je voleti“ za učenike osnovnih škola. Obuhvaćene su sve dečije ljubavi prema : porodici, prijateljima, čovekovoj okolini, ljubimcima, igračkama, sportu i naravno – prvi nemiri iskrene đačke ljubavi. Konkurs se završava 28. februara, kada obeležavamo Nacionalni dan knjige.

Pobednici će dobiti priliku da svoje pesme predstave u XIII broju elektronskog časopisa „Čika Jova Zmaj“, koji će biti objavljen na sajtu DKCB na rođendan Miroslava Antića, 14. marta.

 

Pravila za učestvovanje na konkursu:

Pesme slati na adresu Dečji kulturni centar Beograd, Takovska 8, 11000 Beograd, za konkurs „Lepo je voleti“ ili na mejl vesna@dkcb.rs.

Svaka pesma treba da bude poslata kao jedan dokument u atačmentu (jedna pesma – jedan atačment). Pored svake pesme treba da stoje sledeći podaci: ime i prezime učenika, škola, mesto i razred koji pohađa, mejl i mobilni telefon učenika ili nastavnika. Dokument naslovite imenom đaka koji je napisao pesmu.

Diplome i pohvale ćemo svečano uručiti na priredbi u Maloj sali DKCB, a za one koji ne mogu da dođu diplome i pohvale ćemo poslati poštom. U inostranstvo ćemo sva dokumenta slati mejlom.

Urednik konkursa: Vesna Krnjaić Mitrović

Broj telefona: 060 167 33 26

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *