eRoditelj

Početna » Vesti » 16. Kids Fest pod sloganom “Filmski svet mašte”

16. Kids Fest pod sloganom “Filmski svet mašte”

Podeljeno i paralelno, u virtuelnoj „dvorani“ MOJ OFF, kao i u redovnim bioskopskim salama, punih dvanaest dana od 16. do 27. decembra prikazivaće se sinhronizovana animirana i porodična filmska ostvarenja pristigla od kinematografija različitih zemalja – od Francuske, Belgije, Rusije, Nemačke, Švedske kao i iz jezgra domaće filmske scene.
16. Kids Fest pod sloganom "Filmski svet mašte"

Tradicija se bez prekida nastavlja i ove godine! Pod sloganom FILMSKI SVET MAŠTE stiže 16. KIDS FEST. 

Najpoznatiji domaći dečiji filmski festival KIDS FEST, uz koga su stasale mnoge generacije, ove godine prilagođen je trenutnoj zdravstvenoj situaciji i 16. put za redom priprema istaknuti program sa 9 najnovijih filmskih ostvarenja, kao i reprizama neverovatnih bioskopkih animacija. 

U duhu slogana FILMSKI SVET MAŠTE filmovi koji će se naći na programu festivala su: “Stela”, “Jakari i veličanstveno pero”, “Fantastični povratak u OZ”, “Simon’s Got a Gift” , “My Family and The Wolf”, “Gogo”, “Romy’s Salon”, “Pelle No Tail”, “Pat & Mat 4: Handyman’s Adventures”.

Sinhronizovane animacije koje su tokom pandemije i ograničenih kapaciteta prisutnosti publike postigle zavidnu bioskopsku gledanost, filmovi “Superjunak SamSam” i “Kućni patuljci: Operacija kolačići” reprizno će biti prikazani tokom 16. KIDS FEST-a.

KIDS FEST je dečiji, umetnički festival filma, koncipiran po ugledu na slične manifestacije u svetu, a jedinstven na ovim prostorima. Filmski program čine ostvarenja sa svetskih festivala, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, dokumentarni filmovi o prirodi, kao i animirani 3D filmovi velikih svetskih studija.

Više informacija o programu biće naknadno objavljene na sajtu www.kids-fest.com.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *