eRoditelj

Početna » Vesti » Metalac: Za 58 beba 115.000 evra, ali bez tradicionalne svečanosti

Metalac: Za 58 beba 115.000 evra, ali bez tradicionalne svečanosti

Nažalost, Korona nas je uskratila i za najlepši trenutak u godini. Prvi put za 15 godina neće biti velike svečanosti. Zato će 58 beba rođenih u 2020. godini na kućnu adresu dobiti čestitke od Fondacije Metalac ukupne vrednosti 115.000 evra.
Metalac: Za 58 beba 115.000 evra, ali bez tradicionalne svečanosti

porodica Đorđević, foto: metalac.com

Tokom decembra, u saradnji sa svojim Sindikatom podeljeni su i novogodišnji paketići, a dobila su ih ne samo deca Metalčevih radnika, nego i skoro 1.400 mališana iz milanovačkih vrtića i obdaništa, kako je to sada već i postala tradicija.

– Nakon tri rekordne godine, ovog puta Metalac je u svoj najdraži spisak upisao nešto manje novorođene dece, ali zato je zanimljivo da su čak četiri porodice dobile četvrto dete i po 4.000 evra nagrade od svoje Kompanije.  Takođe, 11 porodica je proslavilo rođenje trećeg deteta. Imamo i jedne blizance. Konačno, 23 porodice su dobile drugo dete, a prvenci su stigli u 19 porodica – kažu u Metalcu.

porodica Miličić, foto: metalac.com

I tako, prošlo je 15 godina od osnivanja Fondacije Metalac i njene odluke da prva sredstva budu namenjena podršci mladim kadrovima da zasnivaju porodice.

– Za to vreme nagradili su ukupno 740 Metalčevih beba. Njih 24 su već petnaestogodišnjaci. Metalac i dalje stoji iza istine da su deca naša radost i da “Za budućnost rastemo zajedno” – navode u toj kompaniji.

izvor: Bilten Metelac

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *