eRoditelj

Početna » Vesti » Karavan Zimnice Na Pijaci „Đeram“, 12. I 13. Decembra 2020.

Karavan Zimnice Na Pijaci „Đeram“, 12. I 13. Decembra 2020.

Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, u subotu i nedelju, 12. i 13. decembra, biće održan na pijaci „Đeram”, kažu iz Javnog komunalnog preduzeća „Gradske pijace”.
Karavan Zimnice Na Pijaci „Đeram“, 12. I 13. Decembra 2020.

Svi posetioci pijace „Đeram” tokom vikenda će od 8 do 15 časova imati priliku da, pored svežeg voća i povrća, pazare po pristupačnim cenama domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi. 

Organizacijom „Karavana zimnice”, „Gradske pijace” pokazuju da u svakom segmentu brinu o potrebama savremenog potrošača i da predstavljaju značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. „Karavani zimnice” organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog voća i povrća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada. 

„Gradske pijace” neguju visok stepen odgovornosti prema kupcima i  prodavcima, te podsećaju posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, održavaju preporučenu fizičku distancu i da nose zaštitne maske.

Sve pijace koje posluju u sistemu JKP „Gradske pijace” tokom vikenda rade do 15 časova, a radnim danima do 17 sati.
 

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *