eRoditelj

Pertini toys

NAŠ PROGRAM
Celokupan Pertini program je izuzetnog kvaliteta izrade, atestiran, zdravstveno ispravan i modernog dizajna koji prati najaktuelnije svetske trendove. Ono što je najvažnije i po čemu je Pertini brend prepoznatljiv na teritoriji Srbije, ali i mnogih drugih zemalja jeste vrhunska funkcionalnost i upotrebna vrednost Pertini proizvoda u igri, vaspitavanju i edukovanju dece. Pertini proizvodi primenjuju se u gotovo svim dečijim ustanovama Srbije i zemalja u okruženju, što govori u prilog funkcionalnosti naših proizvoda, a gotovo svi hipermarketi i specijalizovane radnje uvrstili su ih u svoj prodajni asortiman, što govori u prilog njhovoj atraktivnosti i tržišnoj konkurentnosti.

CENTAR ZA ZDRAV RAZVOJ DETETA 

PERTINI TOYS se gotovo tri decenije uspešno bavi plasiranjem kvalitetnih igračaka na tržište. Tokom godina postali smo sinonim za kvalitet i sigurnost u odabiru pravih proizvoda. Važan aspekt u našem poslovanju čine i društvena odgovornost i briga za pravilan razvoj budućih generacija. Kao društveno odgovorna kompanija, težili smo ka tome da se razvijamo u pravom smeru i obogaćujemo svoj asortiman proizvodima koje tržište zahteva, a stručnjaci odobravaju. Vaspitanje dece zahteva veliko strpljenje i posvećenost, a mi smo tu da Vam u tom zadatku pomognemo. Osnovali smo PERTINI CENTAR ZA ZDRAV RAZVOJ DETETA. U PERTINI CENTRU ZA ZDRAV RAZVOJ DETETA možete potražiti besplatne konsultacije pedagoga, psihologa, fizijatra, defektologa, vaspitača i ostalih saradnika PERTINI stručnog kluba pri izboru asortimana, ali i svih drugih nedoumica koje imate a vezane su za za rast i razvoj deteta. Pertini stručni tim će vam dati najbolje odgovore na sva vaša pitanja. Pitanja, nedoumice, sugestije i predloge možete nam poslati na email savetovaliste@pertinitoys.co.rs. Tu smo za Vas! Vaš PERTINI TOYS

 

ZA ŠTA SE ZALAŽEMO

Ispričaćemo vam u Priču o Pertini igračkama…

Kvalitet. Učenje kroz igru. Bezbednost i netoksičnost proizvoda. Zabavnu i atraktivnu igru. Praćenje svetskih trendova u proizvodnji igračaka, igara I edukativnog materijala. Zdrav razvoj deteta kroz aktivnu igru. Aktivno učešće u srećnom i zdravom odrastanju dece. Proaktivan pristup i inovacije u novom shvatanju igračke u eri digitalizacije. Podsticaj razvoja potencijala deteta.

Tokom višedecenijskog postojanja, program Pertini Toys koncipiran je tako da sve Pertini igračke, igre i oprema, svojim vrhunskim kvalitetom i visokim funkcionalnim vrednostima, pospešuju razvoj pozitivnih osobina ličnosti deteta. Pertini brend prepoznatljiv je, i diferencira se, po izuzetnoj bezbednosti, atraktivnosti i upotrebnoj vrednosti igračaka, kako u igri, tako i vaspitavanju i edukovanju dece. Pertini proizvodi osmišljeni su tako da podstiču razvoj dečje inteligencije, motorike, mašte, kreativnosti, sticanje novih saznanja, i uvode dete kroz korisnu igru u realan svet i okruženje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontakt forma

  Lokacije u Beogradu

  BEO SHOPPING CENTER ,VOJISLAVA ILIĆA 141I
  FRANCUSKA 32
  GALERIJA BELGRADE, BULEVAR VUDRO VILSONA 12
  GOSPODSKA 13
  POŽEŠKA 83 A
  RK BEOGRAD, MASARIKOVA 5
  SHOPPING CENTAR ADA MALL, RADNIČKA 9
  SINĐELIĆEVA 4 / 2
  TC MILENIJUM, KNEZ MIHAILOVA 21
  TC PIRAMIDA JURIJA GAGARINA 151 B

   

  Lokacije u ostalim gradovima

  Bor
  Čačak
  Jagodina
  Kragujevac – centar
  Kruševac
  Lazarevac
  Leskovac
  Niš
  Novi Sad
  Pančevo
  Požarevac
  Smederevo
  Sremska Mitrovica
  Valjevo
  Vršac

   

  Kategorije
  Bebi program
  Konstruktori
  Igre mašte i uloga
  Društvene igre
  Plišani program
  Lutke
  Igračke za dvorište
  Saobraćajni kutak
  Montesori
  Muzika
  Sport
  Outdoor
  Novogodišnji paketići

  Nedavno pregledano