eRoditelj

Početna » Vrtić » VRTIĆ TRŠA

VRTIĆ TRŠA

Program vrtića TRŠA se bazira na ranoj stimulaciji dečijeg mozga, tj. razvoja sinapsi, otkrivanja darovite dece i rad sa darovitom decom sa licenciranim vaspitačima i stručnim saradnicima.

Da li želite da Vaše dete pohađa vrtić u kom će mu biti obezbeđeno znanje, adekvatna nega, ishrana i ljubav? Kontaktirajte nas!

PU vrtić – jaslice Trša ulazi u sistem subvencija.

Potpuno opremljen

Vrtić Trša se prostire na 280 kvm, u čijem sastavu se nalazi i dvorište. Vodimo računa da deca što više vremena provode na svežem vazduhu, zbog očuvanja njihovog zdravlja.

pROGRAM VRTIĆA TRŠA: podiže nivo intelektualnih sposobnosti, sprečava poremećaj koncentracije i pažnje, razvija koordinacije pokreta i motorike, razvija brzinu razmišljanja i zaključivanja, koristan je za detekciju darovite dece i podsticanja razvoja darovitosti, povećava broj neuronskih veza u mozgu.

IGRE U OKVIRU VRTIĆA TRŠA: stimulacija razvoja očnih mišića (odabrane igre sa loptom), igre preskakanja; razvoj koordinacije pokreta i motorike (igre rotacije, preskakanja, provlačenja); razvoj brzine razmišljanja i zaključivanja – funkcionalno znanje (apstraktivni simboli i zagonetne priče i pitanja).

BRIGA ZA ZDRAVLJE
TRŠA Vašem detetu pruža sveobuhvatnu brigu o zdravlju kroz redovne posete pedijatra, logopeda, fizioterapeuta i stomatologa.

IGRA I ZABAVA

Svi sadržaji rođendaonice su na stalnom raspolaganju deci koja pohađaju vrtić u okviru TRŠA, uz dodatak stalnih kreativnih radionica koje podstiču maštu i umetničko izražavanje, kao i edukativnih aktivnosti koje razvijaju um i uče strane jezike – i sve to uz mogućnost aktivnog učešća roditelja!

ISHRANA
U okviru Trše postoji domaća kuhinja gde se hrana priprema po  receptima nutricioniste, i pažljivo je skrojenim prema potrebama organizma u razvoju, uz  mogućnost individualnog prilagodjavanja obroka za decu sa specifičnim potrebama u ishrani.

POSEBNI PROGRAMI
 koje Trša nudi su:

 • letnji i zimski kampovi, kao i
 • proslava rođendana.

 Zabava i sreća

 

 • Ljubav, podrška, zagrljaji i sprovođenje određenih aktivnosti, kao i zdrav način ishrane su osnova koja čini vrtić Trša.
 • Fokusiran na podsticanje mentalne i fizičke veštine deteta, bez ograničavanja kreativnosti i uz puno poštovanje dečijih potreba.
 • Jedna od prednosti ovog sistema je i otkrivanje darovite dece i na taj način  pravilno usmeravnje njihovog razvoja.

 

 

Dođite u TRŠU da se lepo radujemo!

 

 • Radnim danima: 07:00h – 21:00h
 • Subotom: 08:00h – 13:00h

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontakt forma

  RADNO VREME VRTIĆA

  ponedeljak – petak: 7.00-21.00
  subotom: 8.00-13.00

  Nedavno pregledano