eRoditelj

Početna » Vrtić » ŽAN ŽAK – PREDŠKOLSKA USTANOVA

ŽAN ŽAK – PREDŠKOLSKA USTANOVA

Učimo da zavolimo da učimo i da zauvek ostanemo radoznali!

Sami pravimo svoje igračke, ogrlice, stolice, sami cedimo voćne sokove i pravimo najzanimljivije voćne salate, negujemo i zalivamo biljke, izmišljamo priče i predstave. Znamo gde je Afrika i da tamo žive lavovi, a da u Kini ljudi imaju kose oči, učimo o svojim čulima i organima, a kada padne mrak gledamo u zvezde. Pričamo o nastanku prvih gradova, raspitujemo se o raznim zanimanjima. Pevamo, mislimo, lepimo, učimo, volimo, šmirglamo, vajamo, vežbamo, seckamo, oblikujemo, bojimo, pitamo, stvaramo… O svemu razgovaramo, odlučujemo i dogovaramo se zajedno. Srećni smo zbog onog gde smo!

Kada smo promućkali stručno obrazovanje iz oblasti pedagogije i iskustvo u radu u školskim i vanškolskim institucijama, sa snažnim osećajem da je jednostavno voleti, poštovati i razumeti dete, biti mu stalna podrška i sigurnost, nastao je Žan Žak – centar za edukaciju sport i umetnost, za decu od 2 do 7 godina.

 • Jedemo zdravu, neprskanu hranu organskog porekla, raznih boja i ukusa! Rekli smo NE pesticidima i ostalim hemijskim sredstvima! Čuvamo prirodu i recikliramo!
 • Zakoračili smo u svet sporta, pa je svakodnevno vežbanje postalo pečat našeg zdravlja i pravilnog razvoja, a igra i pokret dimenzija zabave u kojoj pokazujemo svoje afinitete uz profesora sporta i fizičkog vaspitanja koga obožavamo!
 • Naša biblioteka je dostupna svoj našoj deci i njihovim roditeljima. Pozajmljujte, čuvajte, čitajte i razmenjujte iskustva sa nama.

RADNO VREME:

od 07.00 do 19.00, svakim radnim danom,
Adresa: Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 6a, I sprat, stan 2

Kontakt : 011/ 31 33 115
Mobilni : 064/ 24 02 666; 063/ 777 11 55

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontakt forma

  Nedavno pregledano

  predškolska ustanova
  Gen.Mihajla Nedeljkovića 153 b
  Beograd, bežanijska kosa
  011/ 317-74 99