eRoditelj

Početna » Vrtić » OBLAČAK – EDUKATIVNI BORAVAK

OBLAČAK – EDUKATIVNI BORAVAK

logo-oblacak

Edukativni boravak Oblačak osmišljen je tako da spoji sve elemente obrazovnog sistema,zabave  i igre u jednom. Roditeljima smo omogućili da ostavljajući dete ovde, budu sigurni da će kroz igru i druženje dodatno unaprediti svoje znanje. Ono po čemu se razlikujemo jeste to da će sa Vašom decom raditi tim vaspitača, učitelja i defektologa.

Naš zadatak je da jačamo detetovo samopouzdanje. Radimo u atmosferi u kojoj će dete kroz igru usvajatati određeno gradivo. Savladaćemo veštine učenja slova, čitanja i računanja. Samostalnost deteta je od velike važnosti u obaljanju aktivnosti. Razvijanje osećaja pripadnosti kao i timskog duha.

U slučaju da Vam treba briga o detetu na sat ili više  naš Oblačak je tu da brine o njemu. Brinemo i o našim školarcima, jer znamo važnost učenja tokom školskih dana. Izrada domaćih zadataka, pomoć u učenju i priprema za kontrolne zadatke, je još jedan vid pomoći u kojima ćemo vas zameniti.

U Oblačku možete dete ostaviti na noćenje tokom radne nedelje, vikenda ili neki od praznika, jer najbolja zabava za vaše mališane se dešava upravo ovde.

Naš Oblačak je otvoren za decu od godinu dana pa sve do 10 godina.

Svakom detetu obezbedjena su 2 obroka i dve užine.

Deci je omogućen i boravak na otvorenom,jer posedujemo najlepši parkic .

Tu smo za vas svakog dana od 8 do 19h , a vikendom se družimo na edukativnim radionicama.

Metohijska 42/4 , Vračar

066/5117038

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontakt forma

    Nedavno pregledano

    predškolska ustanova
    Gen.Mihajla Nedeljkovića 153 b
    Beograd, bežanijska kosa
    011/ 317-74 99