eRoditelj

Hotel Palisad

Hotel Palisad nalazi se u samom srcu Zlatibora okružen borovom šumom, na dva minuta hoda od Kraljevog trga i jezera.

Hotel Palisad nalazi se u samom srcu Zlatibora okružen borovom šumom, na dva minuta hoda od Kraljevog trga i jezera.

U hotelu Palisad nalazi se 196 soba. Njihov enterijer odlikuje originalni planinski dizajn: drvo u prvom planu, panjevi i štrikani prekrivači koji oživljavaju autentičnu tradiciju zlatiborskog kraja. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima  su segmenti koji će oplemeniti vaš boravak.

Sobe su razvrstane po sledećim katagorijama:

 • STANDARD,
 • SUPERIOR,
 • LUX SOBA i
 • APARTMANI.

Za porodice poreporučujemo apartmane sa dve spavaće sobe ili superior sobe.

Od restorana gostima su na raspolaganju pansionski restoran, Gastro bar gde se služe jela po porudžbini i to kuhinja sa različitih svetskih merdijana kao i restoran domaće kuhinje „Zlatni bor“ koji se nalazi neposredno ispod hotela.

Ono što hotel razdvaja od svih ostalih hotela je impozantna zbirka umetnina koju čine slike i skulpture naših najvećih slikara XX veka. Najznačajnija dela nalaze se u odvojenoj galeriji dok se ostali deo nalazi u lobiju hotela.

Od ostalih sardžaja za porodice je svakako najzanimljivija igraonica „Petar Pan“ koja se prostire na 350m2 i opremljana je rekvizitima za decu svih uzrasta.

Gostima je još na raspolaganju Relax centar koji čine teretana, salon za masažu i jacuzzi kada sa saunom.Hotel Palisad nalazi se u samom srcu Zlatibora okružen borovom šumom, na dva minuta hoda od Kraljevog trga i jezera.

1 thought on “Hotel Palisad”

 1. Zlatibor nam je omiljeno mesto gde smo svake godine posle povratka sa mora ostajali po nekoliko dana, što je deci, a i nama prijalo. Nažalost zbog trenutne situacije ne idemo na more, ali smo prošle godine sa kolima u kojima smo ugradili ambilife aparat za prešisćavanje vazduha i alergena u kolima, proveli nekoliko dana i moram pohvaliti da su se u hotelu pridržavali svih mera opreza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontakt forma

  IGRAONICA PETAR PAN NA ZLATIBORU

   

  Igraonica “Petar Pan”, hotela Palisad na Zlatiboru, na velikom prostoru od 360 m². Kreirana za decu različitih uzrasta u kojoj svako dete može

  Detaljnije

  GRATIS ŠKOLA SKIJANJA ZIMA 2021.

   

  Besplatna ski škola „Palisad ski republic“ (za decu smeštenu u hotelu, uzrasta od 5 do 11 godina)

  Detaljnije

  Nedavno pregledano