eRoditelj

Početna » Vesti » Novogodišnji program – Malo pozorište “Duško Radović”

Novogodišnji program – Malo pozorište “Duško Radović”

Adaptirana verzija predstave „Guliver“ u režiji Isidore Goncić biće izvedena u Malom pozorištu „Duško Radović“ 20.12. od 11 časova, 26. 12. od 15 časova i 27.12. od 12 časova. Biće dostupna i online verzija,
Novogodišnji program - Malo pozorište "Duško Radović"

Iz teatra obećavaju da će deca uživati u Guliverovim novogodišnjim putovanjima u daleke i neobične zemlje: Liliput, zemlju malih ljudi i Brobdingnag, zemlju džinova.

– Bilo da smo u Liliputaniji gde je sve malo, pa tako i Guliver nasuka svoj brodić u jednoj olujici i nađe se u pravoj pravcatoj nevoljici, ili da smo u društvu ne baš najbistrijih džinova, gde se Guliver sukobljava sa jednom džinovskom kuhinjskom muvom, zajedno sa Guliverom učimo o tome šta znači biti u nevolji, a šta pomoći nekome ko je u nevolji. Pomoć i opasnost mogu doći iz najneočekivanijeg pravca: ono što se činilo velikim može biti malo, a ono što se činilo malim – veliko! Guliver kroz ovu novogodišnju avanturu upoznaje nove ljude, nove kulture, i uči da bude bolji prema drugima. Ima li lepše poruke za srećnu 2021. godinu – navode iz pozorišta i posebno skreću pažnju na jedan lep susret koji će obradovati mališane.

 

– Kako ovog decembra čuvamo i sebe i druge, osmislili smo način na koji ćemo deci doneti atmosferu novogodišnjih praznika. Organizovali smo Deda Mraza koji će se ovoga puta javiti iz svoje kuće na severnom polu, putem video poziva! Šta su sve lepo uradila ove godine, deca će moći da čuju upravo od Deda Mraza koji će im na kraju razgovora otkriti i veliku tajnu koju svi željno očekuju – gde im je ove godine ostavio poklone koje su poželeli.

“Guliver” trejler:

 

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *