eRoditelj

Početna » Vesti » Lipovačka šuma – porodična radionica

Lipovačka šuma – porodična radionica

Ova dobitna kombinacija aktivnosti u prirodi, hajking i land art, već je mnogo puta bila na programu MKSZ, i nikada nije izneverila očekivanja. Tom dvojcu se pridodaje i jedan radionica na vodi na radost dece. Kroz deo Lipovačke šume nazvan “Dugi rt”, inače zaštićeno prirodno dobro, protiče omanji potok. Na jednoj od pauza porodice će praviti i postaviti svoja vodenična kola. Prilikom prolaska kroz šumu, vršićemo identifikaciju biljnog sveta, a nadaju se i nalazu šarenog daždevnjaka, pošto je to njegovo tradicionalno stranište.

Prilikom prolaska kroz šumu, vršićemo identifikaciju biljnog sveta, a nadaju se i nalazu šarenog daždevnjaka, pošto je to njegovo tradicionalno stranište.

Ostatak vremena posetioci će uživati u šetnji kroz Lipovačku šumu, istraživati, igrati se. Za razliku od svih beogradskih gradskih šuma i popularnih izletišta u blizini grada, Lipovačka šuma još liči na šumu. Koliko god ova rečenica zvučala najblaže rečeno smešno, uverićete se u to, ukoliko se pridružite ovoj radionici.

Land art je na programu pri povratku.

Nedelja 5. jun Lipovačka šuma, polazak sa okretnice autobusa 511 (Kafana “Lipovačka noć”) u 10:00h, povratak na isto mesto u 12:30h.

  • Adekvatna garderoba i obuća. Poneti zbog dece vodu i užinu.
  • Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.
  • porodična karta 2.000 rsd
  • pojedinačna karta 1.000 rsd

Dan uoči radionice (petak)

  • porodična karta 2.300 rsd.
  • pojedinačna karta 1150 rsd.

Na dan radionice

  • porodična karta .2600 rsd.
  • pojedinačna 1.300 rsd.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

 

Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

 

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *