eRoditelj

Početna » Vesti » DKCB realizuje događaj ,,Upoznajte Italiju” u saradnji sa Institutom za kulturu Italije.

DKCB realizuje događaj ,,Upoznajte Italiju” u saradnji sa Institutom za kulturu Italije.

Međunarodni klub prijateljstva Dečjeg kulturnog centra Beograd, sa željom da mališanima predstavlja i približava udaljene krajeve, drugačije kulture, zanimljive činjenice, detinjstva vršnjaka, bogatstvo različitosti… da razvija radoznalost i želju za novim znanjima, za prijateljstvom, realizuje događaj ,,Upoznajte Italiju” u saradnji sa Institutom za kulturu Italije.

Naš gost će ovoga puta biti Italija, koji će nam se predstaviti 16. maja u 18 časova. U saradnji sa Institutom za kulturu Italije, Dečji kulturni centar Beograd je pripremio niz zabavnih i edukativnih sadržaja koji će se odvijati tokom 2022. godine.

Prva planirana aktivnost u okviru ove saradnje biće interaktivno predavanje ,,Upoznajte Italiju” namenjeno deci školskog uzrasta. Na zabavan i zanimljiv način učićemo osnovne podatke o ovoj zemlji poznatoj po kulinarskim specijalitetima, modi, dizajnu, odeći, arhitekturi, umetnosti, muzici i ostalim znamenitostima! Uz kulinarske bravure i ukuse Italije, u nastavku dana ćemo naučeno da testiramo uz mali kviz i da tako osvojimo različite nagrade!

Za prisustvo događaju ,,Upoznajte Italiju” 16.5. 2022. u 18h popunite prijavu na linku.

Prijave su otvorene do 15.5. 2022.

Ulaz slobodan!

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *