eRoditelj

Početna » Vesti » DKCB realizuje događaj ,,Upoznajte Italiju” u saradnji sa Institutom za kulturu Italije.

DKCB realizuje događaj ,,Upoznajte Italiju” u saradnji sa Institutom za kulturu Italije.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on google
Share on email
Međunarodni klub prijateljstva Dečjeg kulturnog centra Beograd, sa željom da mališanima predstavlja i približava udaljene krajeve, drugačije kulture, zanimljive činjenice, detinjstva vršnjaka, bogatstvo različitosti… da razvija radoznalost i želju za novim znanjima, za prijateljstvom, realizuje događaj ,,Upoznajte Italiju” u saradnji sa Institutom za kulturu Italije.

Naš gost će ovoga puta biti Italija, koji će nam se predstaviti 16. maja u 18 časova. U saradnji sa Institutom za kulturu Italije, Dečji kulturni centar Beograd je pripremio niz zabavnih i edukativnih sadržaja koji će se odvijati tokom 2022. godine.

Prva planirana aktivnost u okviru ove saradnje biće interaktivno predavanje ,,Upoznajte Italiju” namenjeno deci školskog uzrasta. Na zabavan i zanimljiv način učićemo osnovne podatke o ovoj zemlji poznatoj po kulinarskim specijalitetima, modi, dizajnu, odeći, arhitekturi, umetnosti, muzici i ostalim znamenitostima! Uz kulinarske bravure i ukuse Italije, u nastavku dana ćemo naučeno da testiramo uz mali kviz i da tako osvojimo različite nagrade!

Za prisustvo događaju ,,Upoznajte Italiju” 16.5. 2022. u 18h popunite prijavu na linku.

Prijave su otvorene do 15.5. 2022.

Ulaz slobodan!

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.