eRoditelj

Početna » Vesti » Aukcija za malog Gavrila na Limundu – Potpisani dres sa Davis Cupa 2010

Aukcija za malog Gavrila na Limundu – Potpisani dres sa Davis Cupa 2010

Na Limundu je trenutno aktuelna aukcija jedinstvenog, ukinatnog dresa Ilije Bozoljca sa potpisom svih igrača Davis Cup tima Srbije iz 2010.godine. Sva prikupljena sredstva od ove aukcije ići će za malog Gavrila Đurđevića koji boluje od retke neuromišićne bolesti SMA1 (Spinalna mišićna atrofija tip1). Aukcija će trajati do 11.aprila do 16:22 h.

Ovu aukciju  humanitarnog karaktera pokrenuo je Milan Adamović, stomatolog iz Beograda, koji je inače i zet našeg tenisera Ilije Bozoljca, tako da je predmet aukcije, uostalom kao i svi autogrami naših proslavljenih tenisera, potpuno autentičan. Sva prikupljena sredstva ići će za lečenje malog Gavrila Đurđevića koji boluje od retke neuromišićne bolesti SMA1 (Spinalna mišićna atrofija tip1).

Predmet aukcije je jedinstven, unikatan dres sa potpisom svih igraca Davis Cup tima Srbije koji je osvojio titulu 2010. godine. Dres je dobijen lično od člana tima, Ilije Bozoljca koji je i prikupio potpise svih igrača. Pokretač aukcije navodi da je svaka provera autentičnosti dresa i autograma moguća. “Molim sva fizička i pravna lica da uzmu učešće u Aukciji jer će sav prihod biti namenjen lečenju malog Gavrila Đurđevića!! Iskoristite priliku da dobijete jedinstveni sportski suvenir, a samim tim pomognete da mali Gavrilo dodje do svog cilja, a to je zdrav i srecan zivot!!! Za Gavrila ❤. “, navodi Adamović, na svojoj aukciji.

Na dresu se nalaze potpisi Novaka Djokovica, Nenada Zimonjica, Ilije Bozoljca, Janka Tipsarevica i Viktora Teoickog.

https://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Dresovi/Ostali-dresovi/Potpisan-dres-pobednika-Davis-Cup-a-2010-godine-/100550041?fbclid=IwAR381G2Fla8uc64a9KwXW9ArngoVZnamMXO7-Yh04ZsMuyPMhrPcBTkvl88

Podsetimo Gavrilo je sa 5 meseci starosti primio prvu terapiju (Spinraza) koja je dostupna u Srbiji. Na sreću, odnedavno postoji odobrena genska terapija (Zolgensma) koja je  dala šansu obolelima da se izbore sa ovom opakom bolešću. Gavrilo je jedan od njih! Terapija postoji ali  zbog same cene, Gavrilovi roditelji nisu u mogućnosti da je priušte i pomognu svom detetu, stoga su se obratili svim dobrim i humanim ljudima da pomognu da njihovo dete ode u inostranstvo i primi istu.

Sredstva su potrebna za gensku terapiju, za rehabilitaciju, okupacione terapije kao i za putne troškove i smeštaj.

Pomozimo Gavrilu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

https://www.budihuman.rs/sr/spisak-uplata/973/gavrilo-djurdjevic

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *