eRoditelj

Početna » Zdrava hrana » Poljoprivredno gazdinstvo Zekić

Poljoprivredno gazdinstvo Zekić

poljoprivredno-gazdinstvo-zekic-logo

Jabuke koje koristimo su iz našeg zasada, gde je bitno naglasiti da koristimo I i II klasu jabuka koje uberemo sa grane. Sorte koje koristimo su razne: Delbar, Gold raš, Enterprajz, Bužad, Topas, kao i šifrovana jabuka NS – 1/105. 

O nama

 

Cedjeni sok od jabuke

Pre prerade jabuke peremo vodom, ručno i mašinski. Zatim jabuke ubacujemo u mlin gde se melju i direktno se pune u presu. U presi se jabuke cede i zatim odatle ulaze u pasterizator. Nakon pasterizacije sok direktno točimo u kese koje koristimo.

U toku proizvodnje u sok se ne ubacuju zaslađivači, šećeri, konzervansi, pa čak ni voda, dakle nudimo čisto ceđenu jabuku.  Sok se nalazi u “bag in box” ambalaži, koja se sastoji iz kese sa točilicom i kartonske kutije. Ambalaža je pogodna za transport, čuvanje i napravljena tako da prilikom korišćenja vazduh ne ulazi u kesu, što produžava rok korišćenja soka.

Prilikom sipanja soka u čašu, nije potrebno vaditi celu kesu iz kutije, već, postoji posebna rupa kroz koju se izvadi točilica.

Cenovnik

 

Ambalaže se nalaze u kesama :

  • od 3l – 450 dinara i
  • od 5l – 680 dinara

Dostava

 

Isporuku vršimo širom Beograda na kućnu adresu, a van Beograda možemo slati brzom poštom, gde troškove transporta preuzima kupac.

Na kupljena 3 ili više soka dobija se i popust (3x3l, cena po kutiji je 420 dinara, 3x5l, cena po kutiji se 650 dinara). 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontakt forma

    Nedavno pregledano