eRoditelj

Rtanjski konak

Negde oko Rtnja, gotovo u senci mistične planine…

Kada se od Boljevca krene starim putem ka Knjaževcu, brzo se stiže do mesta gde se dodiruju Boljevac i selo Boljevac. Na razmeđu dvaju naselja, u poluseoskom ambijentu, uzdiže se iznad puta ” Rtanjski konak” – idealno mesto za odmor i opuštanje.

Tu vas očekuju prijatni domaćini koji su obezbedili komforni smeštaj i brojne prateće sadržaje, a impresivni pogled na planinu sa ovog mesta i harmonija zvukova koji dopiru iz prirode učiniće ugođaj potpunim.

” Konak” je udaljen 600 metara od centra Boljevca i poseduje tri izdvojena apartmana:

Apartman 1: dve sobe ( do šest osoba) , kuhinja i kupatilo,
Apartman 2: jedna soba ( do četiri osobe) , kuhinja i kupatilo,
Apartman 3: jedna soba ( do dve osobe) , kuhinja, kupatilo i terasa sa pogledom na Rtanj.

 

Uz apartmanski smeštaj gostima su na raspolaganju: letnjikovac s kaminom, spoljašnji đakuzi tokom letnjih meseci, prostrano i uređeno dvorište, mesto za parking i mesto za smeštaj kućnih ljubimaca.

U neposrednoj blizini nalaze se brojne prirodne retkosti: Bogovinska pećina i Lazareva pećina, planina Rtanj, Ozren i Malinik, Lazarev kanjon, Borsko, Grliško i Rgotsko jezero, Vrelo Crnog Timoka u Krivom Viru, Ilinsko vrelo, zatim spomenici kulture: Romulijana, Soko- grad, manastiri iz 14. veka ( Lozica, Krepičevac, Lapušnja) , Muzej Timočke bune, te banje: Sokobanja, Brestovačka banja, Gamzigradska banja.

Za ljubitelje lova i ribolova u blizini su brojna lovišta i reke bogate ribe.

Za avanturiste organizujemo fakultativne izlete: uspon na Rtanj sa licenciranim vodičem, panoramsko razgledanje istočne Srbije iz aviona, padobranski skokovi iz aviona sa instruktorom.

Samo za odabrane, kako kažu legende, biće upriličen susret sa rtanjskim zmajem iz Pešteraka, možda i sa vanzemaljcima…

” Rtanjski konak” – harmonija novih impresija.

Čekamo vas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontakt forma

    Nedavno pregledano