eRoditelj

Početna » Školice » Beograd » Beo Art House

Beo Art House

U okviru ove radionice za decu, mališani imaju priliku da se upoznaju sa osnovama crtanja i slikanja, na način koji je prilagođen njima. Ove kreativne radionice za decu im pomažu da razvijaju maštu, kreativnost i talenat.

Škola slikanja za decu – magično platno

U okviru ove radionice za decu, mališani imaju priliku da se upoznaju sa osnovama crtanja i slikanja, na način koji je prilagođen njima. Ove kreativne radionice za decu im pomažu da razvijaju maštu, kreativnost i talenat.

U okviru dečje škole slikanja, imaće priliku da se druže sa starijim ,,kolegama” umetnicima i iz prve ruke saznaju razne trikove, koji će im biti od velike koristi u njihovoj potencijalnoj umetničkoj karijeri.

Kome je namenjana BAH škola crtanja za decu u Beogradu?

Svim mališanima koji imaju sklonosti prema crtanju i slikanju, koji žele da nauče osnove, ali i da proširuju svoja već postojeća slikarska znanja. Onima kojima je potreban prostor, materijal i stručna pomoć za izradu svojih umetničkih dela, kao i dečici koja žele da se druže, uče zajedno sa drugim mališanima i formiraju svoju umetničku stranu ličnosti kroz nezaboravne trenutke provedene u Beo Art House centru za kreativne radionice.

Zašto upisati dete na Beo Art House radionicu

Ako smatrate da je crtanje za decu nešto u čemu bi Vaš mališan uživao ili želite da u njemu probudite maštu i umetničku stranu, evo nekoliko razloga zašto je baš Beo Art House škola slikanja pravi izbor za Vas i Vaše dete:

Prvi čas je potpuno besplatan i neobavezujuć;
Ljubazni Beo Art House edukatori će sa Vašim detetom proći kroz sve korake učenja i kreativnosti, na pedagoški i prijateljski način;
Sav repromaterijal i oprema su uključeni u cenu;
Vaše dete može odlučiti u kom smeru želi da razvije svoju kreativnost;
Spojićete korisno i lepo: dete će se družiti sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, stvarajući prava umetnička dela od svakodnevnih predmeta;
Osim što će razviti maštu, dete će vežbati svoje strpljenje i koncentraciju, i dokazano bolje rešavati test inteligencije za decu;
Zadovoljstvo koje dolazi iz kontrole stvaralačkog procesa, i uspešno završenog zadatka je ključna za formiranje ličnosti i radnih navika deteta od malih nogu;
Škola crtanja za decu je odličan način da se uoče skriveni talenti i interesovanja dece, koja mogu postati hobi, zatim strast, a možda i životni poziv;
Umetnost ima različite oblike, a Vaše dete može odabrati svoj omiljeni;

Crteži za decu na kojima će mališani raditi

U sklopu radionice, mališani će raditi na slikanju raznih oblika i predmeta. Postavićemo im jasna uputstva, ali istovremeno poštovati njihovo maštu i slobodu. Dečiji um je oslobođen mnogih stega razmišljanja odraslog čoveka i nikako ne treba gledati na njihov umetnički rad kroz prizmu odraslog čoveka.

Sva oprema i materijali koje koristimo tokom naše radionice su obezbeđeni za polaznike, papiri, četkice, bojice, tempere itd.

Beo Art House Vas očekuje, a ako želite da razvijete kreativnost svog deteta na pravi način, upravo je naša dečija škola slikanja u Beogradu pravi način da to i učinite. Iskoristite priliku za besplatan prvi čas i otkrijte zašto će se Vaše dete oduševiti!

Kontakt forma

    Nedavno pregledano