eRoditelj

Početna » Ordinacije » Beograd » Dr. Raketić pedijatrijska ordinacija

Dr. Raketić pedijatrijska ordinacija

Dr Nevenka Raketić je vlasnik i osnivač Ordinacije iz pedijatrije Dr Raketić. Ordinacija je osnovana 16.07.2012. godine i ima šest zaposlenih na neodređeno vreme (tri pedijatra i tri medicinske sestre) i preko 40 konsultanata iz različitih oblasti koji se odnose na zdravlje dece.

U Ordinaciji iz pedijatrije Dr Raketić se dobija vrhunska usluga vezana za zdravlje dece, u najkraćem roku i u prijatnom ambijentu. Osnovni cilj rada ordinacije je prevencija, tako da se sprovode sve vrste vakcinacija najkvalitetnijim vakcinama svetskih proizvođača. Savetujemo da se jednom godišnje uradi sistematski pregled, koji uključuje više specijalističkih pregleda u odnosu na uzrast deteta.

U slučaju akutno bolesnog deteta se u okviru pedijatrijskog pregleda mogu uraditi pulsna oksimetrija, otoskopski pregled i timpanometrija, kao i ultrazvučni pregled kukova i stomaka.

Od analiza je u toku pregleda moguće uraditi brze laboratorijske analize (kompletna krvna slika, CRP, brzi test za streptokok) i uzimanje uzoraka krvi za biohemijske i druge analize, uzimanje različitih vrsta briseva (grlo, nos, oko, vulva i dr.), uzimanje uzoraka urina za sediment i urinokulturu, uzimanje uzoraka stolice na viruse (Rota/Adeno/Noro viruse), parazite, gljivice i bakterije (koprokultura). Na taj način se brzo postavlja dijagnoza bolesti i sprovodi adekvatno lečenje prema savremenim terapijskim protokolima.Brojni konsultanti omogućavaju rešavanje specifičnih bolesti i poremećaja. U prvih šest meseci se preporučuje da se uradi dva puta ultrazvučni pregled kukova, uz pregled alergologa je moguće uraditi alergološko testiranje, nutricionista pravi individualni jelovnik za sve vrste problema sa ishranom, razvojne probleme rešavaju istaknuti psiholozi, defektolozi i logopedi. U slučaju kompleksnih medicinskih problema, moguće je formiranje tima sastavljenog od najboljih eksperata za određenu bolest.

U ordinaciji se sprovode različite terapijske procedure, u vidu davanja intramuskularne terapije (injekcije), intravenozne terapije (infuzije) ili inhalacije. U kućnim uslovima ordinacija omogućava posete pedijatra, patronažne sestre u prvim mesecima nakon rođenja, kao i sprovođenje fizikalne terapije od strane iskusnih fizioterapeuta.

U pedijatrijskoj ordinaciji Dr Raketić deca se osećaju prijatno, opušteno i zaštićeno a roditelji zaboravljaju na brigu o detetovom zdravlju.

U kućnim uslovima naša ordinacija omogućava posete pedijatra, patronažne sestre u prvim mesecima nakon rođenja bebe, kao i sprovođenje fizikalne terapije od strane iskusnih fizioterapeuta.

Brojni konsultanti omogućavaju rešavanje specifičnih bolesti i poremećaja, od alergija preko problema sa ishranom ili problema odrastanja. U slučaju kompleksnih medicinskih problema, moguće je formiranje tima sastavljenog od najboljih eksperata za određenu bolest.

U pedijatrijskoj ordinaciji “Dr Raketić” deca se osećaju prijatno, opušteno i zaštićeno, a roditelji zaboravljaju na brigu o detetovom zdravlju.

Dođite i uverite se sami!

Kontakt forma

  Konsultanti

  DEFEKTOLOGIJA
  DERMATOLOGIJA
  ENDOKRINOLOGIJA
  FIZIKALNA MEDICINA
  GASTROENTEROLOGIJA
  HEMATOLOGIJA
  HIRURGIJA
  INFEKTOLOGIJA
  LOGOPEDIJA
  NEFROLOGIJA
  NEONATOLOGIJA
  NEUROLOGIJA
  NUTRICIONISTA
  OFTALMOLOGIJA
  OPŠTA PEDIJATRIJA
  ORL (UVO, GRLO, NOS)
  PATRONAŽA
  PSIHOLOGIJA/PSIHIJATRIJA
  PULMOLOGIJA/ALERGOLOGIJA
  RADIOLOGIJA
  STOMATOLOGIJA

   

  Savetovalište

  Razvojno savetovalište
  Mokrenje
  Opstipacija kod dece
  Imunitet
  Video odgovori

  Nedavno pregledano