eRoditelj

Početna » Igraonice » Beograd » SOVICA Igraonica

SOVICA Igraonica

Igraonica Sovica je otvorena i već pet godina uspešno posluje kao porodični biznis. Igraonica se nalazi na Crvenom Krstu na Vračaru, u ulici Žička 19a. Radnim danima radimo od 16h do 22h, a vikendom od 10h do 22h. Naša misija je da Vašim mališanima pružimo siguran, veseo, zabavan i čist prostor u kome mogu dugo da se igraju dok roditelji bezbrižno piju kafu u prijatnom ambijentu i divnoj bašti kafića.

Igraonica Sovica je otvorena i već pet godina uspešno posluje kao porodični biznis. Igraonica se nalazi na Crvenom Krstu na Vračaru, u ulici Žička 19a. Radnim danima radimo od 16h do 22h, a vikendom od 10h do 22h. Naša misija je da Vašim mališanima pružimo siguran, veseo, zabavan i čist prostor u kome mogu dugo da se igraju dok roditelji bezbrižno piju kafu u prijatnom ambijentu i divnoj bašti kafića. Naši animatori i čuvaju, ali i zabavljaju decu – kako na rođendanima, tako i preko dana tokom njihovog igranja. Konobari i šankeri su uvek na raspolaganju roditeljima; mladi su, veseli i raspoloženi. Igraonica nudi brojne zanimljive i interaktivne sadržaje za decu, kao i lavirint i mnoštvo igračaka i lutaka. Igraonica je idealno mesto za proslavu dečijih rođendana, a mi pružamo sjajne uslove i sadržaj za mališane do 8 godina, kao i različite All Inclusive pakete za roditelje. Ovde možete videti odabrane slike naše igraonice, a takođe možete posetiti naš Instagram i Facebook profil za još puno slika koje dočaravaju i prenose atmosferu i ambijent Sovice. Nadamo se da ćete nas posetiti i uveriti se da je usluga koju pružamo izvanredna!

Na jednom od dva televizora možete da pratite omiljeni program, a na drugom da posmatrate igru Vaše dece preko video nadzora. Dok ispijate omiljeno piće uz pristupačne cene i prijatnu, ambijentalnu muziku možete da prelistavate novine, koristite besplatan Wi-Fi ili da se družite sa svojim prijateljima. Za Vas imamo obezbeđen i besplatan parking za 6 automobila odmah ispred ulaza u igraonicu. Drugi deo naše igraonice je, sa puno mašte i ljubavi, posebno opremljen prostor za decu koja će sigurno uživati u brojnim sadržajima namenjenim njihovoj kvalitetnoj i bezbednoj igri. Dečija igraonica Sovica prilagođena je mališanima različitih uzrasta koji žele da se lepo provedu i zabave. Za naše najmlađe posetioce predviđen je poseban baby kutak u kome se nalazi bazen sa lopticama i ljuljaškama. Starijim drugarima i avanturstima na raspolaganju je 3D lavirint koji se prostire na tri nivoa i koji je bezbedan, čist i zabavan. U sklopu lavirinta nalaze se tri tobogana, viseći mostić, dva tunela i tri tramboline, a tu su i hrčak valjak, kao i kamikaza koju sva deca obožavaju. Rođendaonica Sovica Vam nudi mogućnost proslave rođendana koji ćete Vaš mališan i Vi dugo pamtiti.

Termine za proslavu rođendana, kao i njihove cene koje nudimo možete videti ovde. U cenu rođendana uračunat je zakup kompletne igraonice i kafića sa baštom na 2.5h zatvorenog tipa – samo za Vas i Vaše goste. Deci su na raspolaganju svi sadržaji igraonice: Sony Playstation, stoni fudbal, šminkernica, kuhinjica, pijaca, majstorska radionica sa alatom, kamikaze i lavirint. Uz naše vedre animatorke i svečanu atmosferu deca će uživati u svakom trenutku proslave, a posebno će ih oduševiti facepainting koji je uključen u cenu termina. Takođe, svim mališanima na raspolaganju stoji i diskoteka sa light show svetlosnim efektima, a animatorke tokom rođendana organizuju koreografski ples. Spremili smo i poseban poklon za slavljenika – besplatan dolazak u igraonicu narednih mesec dana!

Rođendaonica Sovica je mislila i na sve roditelje kojima nudimo pomoć pri organizaciji proslave: kompletan servis za posluživanje i održavanje temperature hrane, escajg, salvete, čaše, tanjiriće, pojedinačne svećice, pozivnice i vatromet. Piće se služi iz našeg šanka i plaća se po utrošku, a hrana koju donesete biće servirana i poslužena uz pomoć naših konobara.
Uz navedenu mogućnost samog zakupa prostora, igraonica Sovica Vam nudi i sjajne All Inclusive aranžmane za 20, 30 i 40 odraslih – broj mališana koji pozivate na proslavu Vas ne uslovljava prilikom odabira željenog paketa. Šta je sve uključeno u navedene pakete možete videti ovde, a za više detalja možete nas kontaktirati na način koji Vama najviše odgovara, a sve opcije imate ovde. Naše cene korišćenja sadržaja igraonice tokom dnevnog igranja možete videti ovde, a svako treće dete koje Vi dovedete igra se besplatno!

Svi sadržaji unutar igraonice su urađeni po najvišim bezbednosnim standardima – ipak, mogućnost povrede je uvek prisutna. Kupovinom ulaznice ili dolaskom na dečiji rođendan, roditelj ili staratelj je prećutno saglasan sa pravilima igraonice. Osoblje igraonice koordinira rad sa decom, ali nije odgovorno za njihovo ponašanje i eventualne povrede prilikom igre. Svaki roditelj ili pratilac maloletnog deteta dovodi dete u igraonicu-rođendaonicu na svoju odgovornost i dužan je da se stara o njemu za vreme korišćenja kapaciteta Sovice. Ukoliko prilikom korišćenja sadržaja igraonice dođe do povrede zakupca, korisnika ili maloletne dece, zakupci, korisnici, kao i njihovi gosti u potpunosti odgovaraju za nastale povrede i isključuju odgovornost Sovice za nastanak iste. Radi bezbednosti svih korisnika, osoblje igraonice ima pravo da iz prostora za igru udalji decu koja ugrožavaju bezbednost druge dece. Molimo goste da brinu o svojim stvarima jer igraonica ne snosi odgovornost za nestanak istih. Korišćenje 3D lavirinta dozvoljeno je deci do 8 godina. Deca koja nisu samostalna (do 3 godine) moraju u prostoru za igru biti sa svojim roditeljima ili pratiocima.

Kontakt forma

    Nedavno pregledano

    predškolska ustanova
    Gen.Mihajla Nedeljkovića 153 b
    Beograd, bežanijska kosa
    011/ 317-74 99