eRoditelj

Baby textil

Textil d.o.o. je privatno proizvodno preduzeće  sa porodičnom tradicijom i iskustvom preko 26 godina u proizvodnji i prodaji sopstvenih tekstilnih proizvoda. 

Svoje dugogodisnje iskustvo I znanje uneli smo u kolekcije Textil Baby I na ovaj nacin najmladjima preneli našu neizmernu ljubav.

Prirodni materijali omogucavaju bebinoj koži da normalno dise, pazljivim odabirom dezena želimo da pomognemo bebama da odrastaju I pravilno se razvijaju u savršenom skladu I harmoniji boja, a prakticnim krojevima I inovativnim resenjima majkama pomazemo da im svakodnevne aktivnosti oko bebe ne budu samo obaveza vec i istinsko zadovoljstvo.

Dečije posteljine i posteljine za bebe Baby-textil-a izradjene su od 100% pamučnih tkanina koje osiguravaju potpunu brigu za osetljivu dečiju kožu.

 

Svi proizvodi su uradjeni od 100% pamučne tkanine sa posebnom doradom zahvaljujući kojoj je materijal izuzetno mekan i svilenkast na dodir.

 

 

Dečija odeća i posteljina treba da budu proizvedene od prirodnih materijala, najbolje od pamuka ili vune. Podrazumeva se da bebi ne sme da bude hladno, ali ne treba je ni pretopljavati jer će se oznojiti i tako osuti. Idealna temperatura u bebinoj sobi je oko 22 stepena

U ponudi ovog domaćeg renomiranog proizvodjača mogu se naći i posebno bebi jorgani, jastuci, vodotporni donji čaršavi koji su neophodni u periodu prelaska iz pelena na nošu, zatim baldahini, držači za flašice.

 

 

Prirodni materijali omogucavaju bebinoj kozi da normalno dise, pazljivim odabirom dezena zelimo da pomognemo bebama da odrastaju I pravilno se razvijaju u savrsenom skladu I harmoniji boja, a prakticnim krojevima I inovativnim resenjima majkama pomazemo da im svakodnevne aktivnosti oko bebe ne budu samo obaveza već i istinsko zadovoljstvo.

Posteljine treba izabrati u skladu sa enterijerom sobe, bojama koje preovladjuju i procenama roditelja u pogledu toga koji bi izabrani dezen najpovoljnije uticao na bebino raspoloženje.

Rastite sa nama
Textil  d.o.o.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontakt forma

    Ušuškajte Vaše bebe u Zimsko Pepito ćebence, koje je tako mekano i tako udobno a budite sigurni da će im biti dovoljno toplo.

    Pakuju se u divnoj ambalaži koja je pogodna za poklon.

    Kolekcija Piccolino je jednostavna a toliko nežna i divna da ćete je zavoleti na prvi pogled!

    Nedavno pregledano