eRoditelj

Početna » Ordinacije » Beograd » Pedijatrija Dečiji svet

Pedijatrija Dečiji svet

ZA BEZBRIŽNO ODRASTANJE VAŠEG DETETA
Naša je želja da uživate u bezbrižnom odrastanju Vašeg deteta, a mi u Pedijatrijskoj ordinaciji Dečji svet smo tu da Vam budemo podrška kada Vam zatreba pomoć.

Stručno osoblje

Dugogodišnje iskustvo sticano na svim nivoima zdravstvene zaštite (od dečjeg dispanzera do rada na klinikama GAK “Narodni front” i “Dr Dragiša Mišović”), zadovoljni roditelji i nasmejana deca, naš su poziv Vama da pružite poverenje ordinaciji Dečji svet.

Cenovnik i spisak usluga

Potrudili smo se da našim uslugama i naknadama budemo što više okrenuti Vašim potrebama i rešavanju zdravstvenih problema Vašeg deteta, na obostrano zadovoljstvo. Namera nam je da karticom prijatelja ordinacije, naše usluge još više približimo Vama.

Prijatelji i partneri DZO

Zadovoljstvo nam je Vas obavestimo da Pedijatrijska ordinacija Dečji svet ima sklopljene ugovore sa osiguravajućim kućama Generali osiguranjeUniqa osiguranje, Dunav osiguranje, Wiener Städtische osiguranje i Triglav osiguranje.

Konsultativni pregledi

U mogućnosti smo da Vam u Pedijatrijskoj ordinacija Dečji svet zakažemo konsultativne preglede stručnjaka različitih subspecijalnosti iz eminentnih ustanova (pulmolog, dečji hirurg, urolog, ortoped, fizijatar, ORL specijalista i logoped).

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA


Na našem savremenom aparatu Philips IU22 vršimo ultrazvučni pregled kukova, abdomena, CNS-a i ostalih organa. Posedujemo sertifikate tri akreditovane škole ultrazvuka.

SUBSPECIJALISTIČKI PREGLEDI


U ordinaciji vršimo subspecijalističke preglede Vašeg deteta iz oblasti neonatologije, pulmologije, urologije, ortopedije, fizijatrije, ORL i drugih specijalnosti.

ALERGOLOŠKO TESTIRANJE


Zlatni standard u dijagnostici alergijskih bolesti. Dobijene rezultate u kliničkom kontekstu tumači specijalista na osnovu čega se terapija prilagođava svakom pacijentu ponaosob.

Kontakt forma

    Nedavno pregledano

    predškolska ustanova
    Gen.Mihajla Nedeljkovića 153 b
    Beograd, bežanijska kosa
    011/ 317-74 99